Daugiafunkcinis Geometrinis Valdovas, Daugiafunkcinis Piešimo Universalus Valdovas, Geometrinis Brėžinys Šabloną Matavimo Įrankis

0 Atsiliepimai
€2.47
Prekės kodas: w1519

Braižybos Reikmenys

Dydis:
  • S
  • M
  • L
  • XL
Spalva:

[Tinka visiems]Ar esate menininkas, studentų, pattern maker ar dizaineris, šis daugiafunkcinis geometrinis valdovas yra geras pagalbininkas, savo darbo ar studijų; ji gali padėti plėtoti savo vadovą įgūdžius ir vaizduotę.

[Multi-purpose]Daugiafunkcinis piešimo universalus valdovas gali atkreipti reikiamą grafika, Tokia: Matlankis masto, Y ritės, Funkcija piešimo lizdas, Rato skylę su spindulys ženklu,, X ritės, daugiakampio formos skylė, Apskritimo lanko, Trumpas-tempta viela lizdas, Aktyvus trumpas valdovas, Built-in valdovas, Ovalo formos skylė, Straightedge ir kt.

[Įvairių Modelių]14 geometrinių figūrų formos skiriasi, yra tiekiami valdovas, kuris yra labai patogu nešiotis, gali patenkinti savo skirtingus poreikius kasdieniam naudojimui, ir yra patogu matuoti.

[Aukštos kokybės Medžiaga]Daugiafunkcinis geometrinis valdovas pagamintas iš aukštos kokybės plastiko.Lengvas, patvarus ir lengvai atlikti.Dėl skaidrios medžiagos, galite ne ignoruoti kai kurių svarbių žodžių ar skaičių, kai piešinys.Įvairios formos gali būti sudarytas, skalė yra aišku, stumdomas patogu, brėžinyje yra stabili, ji nėra lengva būti iškreiptas, ir tai lengva stebėti.

[Wide Programos]Daugiafunkcinis piešimo universalus valdovas, su matlankiu atkreipti norimą paveikslėlyje, taip pat gali pasinaudoti lankai kreivė, horizontaliai, lygiagrečiai linija, vertikali lygiagreti linija, pakankamai dydžio piešinys.

Spalva:skaidrus

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x Valdovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas
  • Žemyninė Kinija

Susiję produktai

Atrodo, kad jūs ieškote

10vnt 100% originalus naujas sandėlyje MC74VHC126DR2G VHC126G SOP14

€3.32

anjixin co.,ltd yra didelė kompanija, 10 metų,visų daiktų mūsų parduotuvėje yra 100% originalios naujos,mes tikimės, kad kiekvienas klientas, gali būti patenkinti.

Daugiafunkcinis Geometrinis Valdovas, Daugiafunkcinis Piešimo Universalus Valdovas, Geometrinis Brėžinys Šabloną Matavimo Įrankis

€1.64 €2.52

daugiafunkcinis geometrinis valdovas, daugiafunkcinis piešimo universalus valdovas, geometrinis brėžinys šabloną matavimo įrankis [tinka visiems]ar esate menininkas, studentų, pattern maker ar dizaineris, šis daugiafunkcinis geometrinis valdovas yra geras pagalbininkas, savo darbo ar studijų; ji gali padėti plėtoti savo vadovą įgūdžius ir vaizduotę. [multi-purpose]daugiafunkcinis

9pcs Derinys Valdovas Rinkiniai Trikampis Matlankis Studentų Valdovų Raštinės reikmenys Mokytis Matematikos, Piešimo, Braižybos Įrankių Mokyklos Reikmenys

€4.58 €9.17

medžiaga:plastikas,metalas spalva:kaip nuotraukoje parodyti dydis:kaip paveikslėlyje paketų sąrašo:9pcs valdovas rinkiniai(nėra jokių kitų priedų) pastaba: 1.tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2.dėl vadovo matavimo dydis 0-2cm skirtumas.