Pardavimas

Daugiafunkcinis Piešimo Įrankį Roll Atkreipti Valdovas Metrinių Geležinkelių Valdovas Aišku, Lygiagrečiai Geležinkelių Valdovas Kampų Linijos Valdovas Vaikams

0 Atsiliepimai
€0.71 €1.19
Prekės kodas: w19796

Braižybos Reikmenys

Dydis:
  • S
  • M
  • L
  • XL
Spalva:

Savybės:

OOTDTY

visiškai naujas ir aukštos kokybės.

Platus Paskirtis: Universalus matavimo liniuotė, su matlankiu atkreipti norimą paveikslėlyje, taip pat gali nubrėžti lanką , horizontaliai, lygiagrečiai linija, vertikali lygiagreti linija, pakankamai dydžio piešinys.

Daugiau Informacijos: Kiekvienas centimetras yra apskritimo skylę skolinimosi ratą ir elipses.

Šį piešimo valdovas yra pastatytas voleliu, aišku, masto, lengvai stumdomas, stabilus piešimo, nėra lengva nerijos, aišku, masto, lengva stebėti.

Yra įvairių formulių, dėl roller, kuris gali būti apskaičiuojamas greitai naudoti.

Keli naudoja: Ar esate menininkas, studentų, pattern maker ar dizaineris, tai matavimo geležinkelių valdovas yra geras pagalbininkas, savo darbo ar studijų.

Ji gali padėti studentams plėtoti savo praktinių įgūdžių, taip pat jų vaizduotę, jei norite piešti skirtingų dizaino paveikslėlius.

Kokybės medžiaga: Mūsų matavimo liniuotė įrankis yra pagamintas iš skaidraus plastiko; Ji yra šviesos svertinis, lengva nešiotis; Skaidrios medžiagos, galite atkreipti be ignoruojant kai kurie svarbūs skaičiai ar žodžiai.

Da

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas
  • SDJZT
  • Valdovas
  • Žemyninė Kinija

Susiję produktai

Atrodo, kad jūs ieškote

10vnt 100% originalus naujas sandėlyje RTL8201E RTL8201E-VC-GR QFN32

€5.54

anjixin co.,ltd yra didelė kompanija, 10 metų,visų daiktų mūsų parduotuvėje yra 100% originalios naujos,mes tikimės, kad kiekvienas klientas, gali būti patenkinti.

10vnt 100% originalus naujas sandėlyje T9242 SOP16

€5.55

anjixin co.,ltd yra didelė kompanija, 10 metų,visų daiktų mūsų parduotuvėje yra 100% originalios naujos,mes tikimės, kad kiekvienas klientas, gali būti patenkinti.

Daugiafunkcinis Geometrinis Valdovas, Daugiafunkcinis Piešimo Universalus Valdovas, Geometrinis Brėžinys Šabloną Matavimo Įrankis

€1.64 €2.52

daugiafunkcinis geometrinis valdovas, daugiafunkcinis piešimo universalus valdovas, geometrinis brėžinys šabloną matavimo įrankis [tinka visiems]ar esate menininkas, studentų, pattern maker ar dizaineris, šis daugiafunkcinis geometrinis valdovas yra geras pagalbininkas, savo darbo ar studijų; ji gali padėti plėtoti savo vadovą įgūdžius ir vaizduotę. [multi-purpose]daugiafunkcinis