Pardavimas

Trinamą Roboto Diagramos Vaikams Keli Vaikai, namų ruoša Valdybos Vaikams Užduotis Planavimo Lenta su Flomasteriais

0 Atsiliepimai
€17.42 €23.23
Prekės kodas: w37291

Braižybos Reikmenys

Dydis:
  • S
  • M
  • L
  • XL
Spalva:

Trinamą Roboto Diagramos Vaikams Keli Vaikai, namų ruoša Valdybos Vaikams Užduotis Planavimo Lenta su Žymekliai Šio roboto valdybos vaikams yra skirtos padėti vaikams ugdyti teigiamą elgesį, pavyzdžiui, daro darbus, kuriuo ryte ir prieš miegą kasdienybe, praktikuojančių geros manieros, ir daugiau.Tai yra įdomus ir veiksmingas būdas skatinti savo vaiko augimą.

10 stumdomas mygtukai ant lygaus kelio suteikti vaikams interaktyvus operacija.Kiekvienas užbaigtas užduotis gali būti pažymėtos stumdomas mygtuką, todėl įdomus ir motyvuojantis.

Universalus Sustabdymo Funkcijos: Šią užduotį valdybos palaiko dvi sustabdymo funkcijos.Šiame sąraše lenta gali būti lengvai montuojamas ant sienos arba prie šaldytuvo.

Ne tik vaikams: mūsų roboto diagramos taip pat gali būti naudojamas suaugusiųjų arba studentų.Tai puikus kūrimas su-do sąrašus, pirkinių sąrašus, tikrinti RV įranga, ir padėti jums ir jūsų šeimai prisiminti savo gyvūnėlio šėrimas kartus.Tai universalus įrankis organizuojant užduotis ir atsakomybę.

Spalva:balta+rožinė

Medžiaga:plastikas

Dydis:Apytiksl. 22 x 15 cm

Pakuotės Turinys:

2 x Trinamos Roboto Schema

2 x Pen

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas
  • Žemyninė Kinija

Susiję produktai

Atrodo, kad jūs ieškote

AUŠINIMO REVOLIUCIJOS PLD05010S12M 45mm 39mm 12V 0.15 A 4pin4-vielos 4pin kompiuterinės grafikos vaizdo plokštės aušinimo ventiliatorius

€6.52

modelis: pld05010s12m įtampa: dc12v srovė: 0.15 a šis punktas yra vaizdo plokštės ventiliatoriaus pakeitimas.nereikia būti montavimo varžtai, heatsink ar kitų. prašome įvertinti ventiliatorius matmenys ir tvirtinimo skyles, atstumas, ir įsitikinkite, kad ji tiks jūsų vaizdo plokštė. detalės dydis: ventiliatorius matmenys (ilgis x plotis

10 X Audinio Žymeklis Rašikliai Nuolatinis Spalvos "PASIDARYK pats" Tekstilės Drabužius T-Shirt Batai Juoda

€7.04 €12.13

10 x audinio žymeklis rašikliai nuolatinis spalvos pasidaryk pats tekstilės drabužius t-shirt batai juoda spalva: juoda rašiklio ilgis: 14.5 cm rašalo medžiaga: netoksiškas formulė pen lentyna medžiaga: derva audinio žymeklis permanentinis dye ink. ženklai gali laikyti ilgą laiką po džiovinimo / lyginimo ir skalbti, populiarus